Dag Sebastian Ahlander 11/10 kl. 17.30

Dag Sebastian Ahlander 11/10 kl. 17.30
30 september, 2016 Hedengrens

gustaf-mannerheim      dag-sebastian-ahlander

I sin nya bok med titeln Gustaf Mannerheim skildrar diplomaten och författaren Dag Sebastian Ahlander denne nationalhjältes närmast osannolika liv. Vad var det som drev honom framåt?

Gustaf Mannerheim hade kämpat sig igenom familjekatastrofer, en svår uppväxt, ekonomiska bekymmer och gjort karriär som general i den kejserliga ryska armén. 50 år gammal tvingades han fly undan ryska revolutionen. Ensam och utblottad trodde han själv att karriären var slut. Men den hade inte ens börjat. Gustaf Mannerheim blev Nordens störste militär och statsman. Under tre krig räddade han Finland undan Sovjetunionen.

Fri entré, men köp gärna en bok, eller två.

Välkomna!