Ny bok från Ekerlids om HQ-skandalen

Ny bok från Ekerlids om HQ-skandalen
3 oktober, 2016 Hedengrens
Affärsmännen Mats Qviberg och Sven Hagströmer äger bland andra investmentbolaget Investment AB Öresund och det numera nedlagda dotterbolaget HQ Bank. Swedish business gurus Mats Qviberg and Sven Hagström founders of the the Swedish finance and banking corporation Investment AB Öresund and the bank HQ Bank, which was liquidated after having had its banking licence revoked in 2010.

Mats Qviberg och Sven Hagströmer när det begav sig.

Den 12 oktober släpper Ekerlids förlag titeln HQGATE : den okända dramatiken bakom Sveriges mest uppmärksammade bankkrasch

Författare är Jenny Hedelin och Christen Ager-Hanssen.

Jenny Hedelin är journalist på Dagens Industri. Christen Ager-Hanssen är en norsk affärsman. Han har haft ansvaret för Mats Qvibergs försvarsstrategi i HQ:s brottmål och det kommande civilmålet där HQ AB stämt Mats Qviberg m fl på 5 miljarder kronor.