Jens B. Nordström 15/11 kl. 17.30

Jens B. Nordström 15/11 kl. 17.30
8 november, 2016 Hedengrens

Jens B. Nordström kommer till oss och berättar om sin nya bok Tronstriden. Maktkampen i Industrivärden.

Fri entré, men köp gärna en bok, eller två.

Välkomna!

Våren 2015 skakades Sveriges näringsliv. Industrisektorns åldrande kung, Sverker Martin-Löf, tvingades lämna alla sina uppdrag i Handelsbankssfären efter månader av skriverier i pressen om privatjet och representationsjakter.

I samma veva föll även Martin-Löfs kronprinsar: SCA:s vd Jan Johansson och Industrivärdens vd Anders Nyrén. Men det ingen visste var att trions sorti föregicks av en brutal maktkamp i Handelsbankssfären en kamp där både lögn och media blev vapen, och där förräderi och svek blev vardagsmat. Och där mycket av det som målades upp som sanning i själv verket var något helt annat.

Tronstriden tar er med bakom kulisserna i Handelsbankens palats, till jaktanläggningen Henvålen och till de hemliga möten som omgav ett av de största maktskiftena i svensk industrihistoria.

 

JENS B NORDSTRÖM är ekonomireporter på TV4. Han har arbetat som stringer i New York och tidigare varit bosatt i Nederländerna, Frankrike och Storbritannien. Nordström har en examen i statskunskap från Uppsala universitet.

JENS B NORDSTRÖM är ekonomireporter på TV4. Han har arbetat som stringer i New York och tidigare varit bosatt i Nederländerna, Frankrike och Storbritannien. Nordström har en examen i statskunskap från Uppsala universitet.

 

Tronstriden är utgiven av bokförlaget Lind & Co.

Tronstriden är utgiven av bokförlaget Lind & Co.