All the Kremlin´s Men. Inside the Court of Vladimir Putin…

All the Kremlin´s Men. Inside the Court of Vladimir Putin…
2 mars, 2017 Hedengrens

….är en ny titel av Mikhail Zygar, grundare av och f d redaktionschef på Rysslands enda oberoende TV-station, TV Rain (Dozhd). 2014 tilldelades Zygar the International Press Freedom Award av the Comittee to Protect Journalists.

Författaren har intervjuat personer i Putins närmaste krets och Zygar menar att bilden av Vladimir Putin som Rysslands starke man är falsk. I stället är det Putins närmaste rådgivare som kontrollerar och bedrar honom på skilda vis.

Boken är inbunden. 371 sidor.

Utgiven av bokförlaget Public Affairs.

”This is the first consistent description of everything that has happened over the last twenty years. It is a very serious study and an opportunity to learn from firsthand reports” Svetlana Alexievich, 2015 winner of the Nobel Prize for Literature

Mikhail Zygar