Georgios Karphatakis 16/3 kl. 17.30

Georgios Karphatakis 16/3 kl. 17.30
8 mars, 2017 Hedengrens

Georgios Karphatakis berättar som sin nya bok Underbara ADHD. Den svåra superkraften.

Att leva med adhd påverkar allt i livet – men är inte en sjukdom. Det är en funktionsnedsättning som innebär många utmaningar – men som också kan vara en styrka som vissa kallar funktionsförmån. Hundratusentals svenskar lever med adhd men få talar öppet om sin diagnos, och kan därmed inte dela med sig av sina erfarenheter.

Georgios Karpathakis har grundat och driver sedan några år tillbaka den uppmärksammade organisationen och digitala plattformen Underbara ADHD. Han har själv diagnosen och är en uppskattad föreläsare – just därför att han kan utgå från sina egna upplevelser.

Georgios Karphatakis

Underbara ADH. Den svåra superkraften