Onsdag 24 oktober kl. 17.30 Gabriella Lockwall

Onsdag 24 oktober kl. 17.30 Gabriella Lockwall
15 oktober, 2018 Hedengrens

Gabriella Lockvall talar om Inte en kroppsspråksbok

I sin debutbok berättar skådespelaren och kroppsspråksexperten Gabriella Lockwall humoristiskt och pedagogiskt hur hon hjälpt människor att bli av med sin talarrädsla, sina fysiska ickeverbala ovanor – eller sin nervositet. Kort sagt – att bli bättre på att kommunicera med andra. Som läsare känner vi igen många av situationerna, personligheterna och lär oss om det spännande området ickeverbal kommunikation. Boken tar avstamp i Gabriellas övertygelse om att alla människor är unika och behöver genomtänkt personlig feedback och tydliga verktyg för att utvecklas. Det behövs inte en kroppsspråksbok till med allmänna råd – eftersom vi är mer komplexa än så när vi kommunicerar.