10 i topp. Vin- och kokböcker

10 i topp. Vin- och kokböcker
21 juli, 2017 Hedengrens

Vilka titlar lockar smaklökarna nu i juli? Jo dessa:

  1. Tore Wretman: Svensk husmanskost


2. Fredrik Lundberg, Kristin Johansson: Från skott till stek. Happy hunting och den vilda maten


3. Gustav Mandelmann och Marie Mandelmann: Mandelmanns köksbok. Självhushållande recept från Djupadal

 

Gustav och Marie Mandelmann med flyktbenägen gås. Copyright/fotograf: Disa Mandelmann

 

4. Paula Modig: Italiens gröna kök


5. Mia Clase och Lina Nertby Aurell: Food pharmacy. En berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat


6. Marco Pierre White: The Devil in the Kitchen

7. Anthony Bourdain: Appetites Cookbook

8.  Robert M. Parker, JR: Parker´s Wine Buyers Guide. No 7


9.  Johan Ekelund, Linda Zetterman och Stina Lundén: Capellagårdens kokbok


10. Tommy Myllymäki: Grönsaker. Tillbehör och garnityr