Onsdag 13 september kl. 19.15 Lena Andersson BILJETTERNA ÄR SLUTSÅLDA!

Onsdag 13 september kl. 19.15 Lena Andersson BILJETTERNA ÄR SLUTSÅLDA!
6 september, 2023 Hedengrens

Onsdag 13 september kl. 19.15-20.00

Lena Andersson kommer till Hedengrens och berättar om sin nya bok Studie i  mänskligt beteende. I ett samtal med Jonas Axelsson, förlagschef på bokförlaget Polaris.

”I en tid när AI-robotar nått nästa nivå av sofistikation blir det författarens uppgift att ständigt påminna om vad som gör människan till människa, till det som roboten aldrig kan bli.

I Lena Anderssons nya bok Studie i mänskligt beteende, en samling sammanhängande berättelser, skildras kvinnor i samtiden som försöker stå ut i sina kroppar, som betraktar varandra och betraktas, som noga lyssnar av det som inte sägs medan de försöker förstå det som sägs; människor som vill ha kontakt till varje pris men aldrig riktigt orkar med den.”

Källa: Bokförlaget Polaris

Biljetter till författarträffarna släpps en vecka innan evenemanget går av stapeln. Köp biljett i butik, maila svenska@hedengrens.se, eller ring 08 611 51 28 och beställ (efter att du har beställt får du vårt Swishnummer). Biljettpris: 100 kr. Biljetten finns ej som e-biljett – endast som pappersbiljett – som hämtas upp i butik, senast kl. 19 under själva evenemangskvällen.