Tio i topp. Böcker om mat och vin

Tio i topp. Böcker om mat och vin
31 mars, 2018 Hedengrens

I mars månad har de här titlarna lockat särskilt på avdelningen Mat & dryck, en trappa ned i butiken.

1) Tommy Myllymäki: Grönsaker. Tillbehör och garnityr

2) Tommy Myllymäki: Fisk & skaldjur

3) Mathias Dahlgren: Rutabaga. Med fokus på grönsaker

4) Will Guidara: I Love New York

5) Niklas Ekstedt & Henrik Ennart: Happy Food. Om hur mat och lycka hänger ihop

6) Hugh Johnson: Hugh Johnsons Pocket Wine Book 2018

7) Mia Clase & Lina Nertby Aurell: Food pharmacy. En berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat

8) Tommy Myllymäki: Sallad

9) Steffi Knowles-Dellner: Lagom – The Swedish Art of Eating Harmoniously

10) Tyson Stelzer: Champagne guide 2018-2019 – the definitive guide to champagne