Tisdag 23/1 kl. 17.30:Maria Ahlsén & Jessica Norrbom

Tisdag 23/1 kl. 17.30:Maria Ahlsén & Jessica Norrbom
12 januari, 2018 Hedengrens

Maria Ahlsén och Jessica Norrbom berättar om sin nya bok Frisk utan flum. En vetenskaplig väg till bättre hälsa (Fri Tanke förlag).

I den ständigt växande hälsoindustrin är det inte alltid lätt att navigera mellan det som faktiskt fungerar och det som ibland är direkt hälsovådligt. Frisk utan flum reder ut myterna, och varvar praktiska åtgärder med information om vad som händer med en kropp som aktiveras och får bättre mat.

Maria Ahlsén är biokemist från Stockholms Universitet och har forskat om sockerupptag i muskel, träning och diabetes på Karolinska Institutet. Maria är även föreläsare, författare, kostrådgivare och löpcoach.

Jessica Norrbom är molekylärbiolog från Stockholms Universitet och har doktorerat på Karolinska Institutet om hur musklerna anpassar sig till träning. Jessica är även föreläsare, författare och personlig tränare med specialkompetens att hjälpa kvinnor efter att de fött barn.

Maria Ahlsén och Jessica Norrbom FOTO: Privat

Boken är utgiven av Fri Tanke förlag.