Våra landskap, av Lars Gustafsson & Agneta Blomqvist

Våra landskap, av Lars Gustafsson & Agneta Blomqvist
30 september, 2022 Hedengrens
”Lars och jag talade mycket – vi talade nästan jämt med varandra, hade en ständigt pågående dialog som jag saknar svårt nu – och vi var sannerligen inte alltid av samma åsikt. En gemensam humor bidrog till att vi nästan aldrig blev ovänner trots att vi var rätt olika. Vi var väldigt glada över att vi hade gett varandra var sitt landskap. Lars gav mig Västmanland och jag gav honom mitt Bohuslän, och vi gick tillsammans på upptäcktsfärd i dessa landskap.
Våra landskap kan också läsas som beskrivningar av våra inre landskap, då vi skriver om sådant som verkligen betytt något för oss under våra liv. Dessutom finns ett urval av Lars målningar i boken.”

(Ur Agneta Blomqvists förord).

Utgiven av Tragus förlag.